Kontakt

NØRTOFT TRIVSEL

Carl Plougs Vej 25
6000 Kolding
Tlf. 22 98 77 28

Nørtoft Trivsel blev grundlagt i 2004. Vi har i årenes løb, opbygget stor erfaring og ekspertise, inden for et bredt felt af det sociale område. Al vores personale er faguddannet og vi bliver løbende opdateret indefor vores arbejdsområder.

Herudover samarbejder Nørtoft Trivsel med andre konsulent- og rådgivningsfirmaer, og kan trække på specialuddannede konsulenter, som tilknyttes firmaet i forhold til konkrete projekter og kundernes behov.

Stifter og daglig leder af Nørtoft Trivsel er Erling Nørtoft.

ERLING NØRTOFT

Tlf. 22 98 77 28
E-mail: erling@noertoft-trivsel.dk

Erling Nørtoft er uddannet socialrådgiver, certificeret Hypnoseterapeut og er internationalt certificeret ICC Businesscoach.

Herudover har han en alsidig baggrund fra det private erhvervsliv. Med sin uddannelse har Erling Nørtoft således en solid baggrund fra både den offentlige forvaltning og fra det private erhvervsliv.

Han har i de seneste år arbejdet intensivt på mentorområdet, og er en af landets mest erfarne og dygtigste eksterne mentorer. Erling er bl.a. oplægsholder for CABI på mentorområdet.

Den succes og de resultater han har opnået, er skabt på baggrund af en vision og idealistisk drøm, om at hjælpe og forbedre den enkeltes liv og livskvalitet. En af hans kvaliteter er en unik indlevelsesevne og forståelse for andre mennesker. Han er fokuseret på at udvikle og skabe nye metoder og måder at gøre tingene på, og er opmærksom på helheden i forhold til det enkelte menneske.

Som underviser og mentor er Erling optaget af, at skabe et forum hvor mennesker kan vokse og bruge deres talenter og færdigheder. Forløbene bygger på hans massive praktiske erfaring kombineret med metodeudvikling og de lovgivningsmæssige muligheder der er. Erling arbejder ud fra, at se de muligheder der er, udover det synlige og velkendte som eksisterer i dag, og derved løbende udvikle bedre teknikker og arbejdsmetoder.

Nørtoft Trivsel - Carl Plougsvej 25 - 6000 Kolding - Telefon: 6591 7728 - Mobil: 2298 7728 - E-mail erling@noertoft-trivsel.dk