Businesscoaching

Du har altid et valg. Vi arbejder med at gøre dem bevidste!

Vi tilbyder helhedsorienteret coaching. Det betyder, at vi inddrager alle perspektiver og får dig til at anskue situationen fra flere vinkler. På den måde bliver resultatet optimalt og vedvarende.

Vi arbejder med dine vaner, handlemønstre og overbevisninger. Og du lærer vigtigheden af at træffe bevidste valg. Gennem personlige spørgsmål, som vi stiller på en respektfuld måde, hjælper vi dig med at se nye perspektiver og muligheder. Derigennem lærer du at tænke anderledes og at sætte konkret handling bag dine ord, dine valg og dine mål.

Vores coaching er fremadrettet, effektivt og målrettet ned til mindste detalje. Vi hjælper mennesker og teams til at blive den bedste udgave af dem selv. Vi tilbyder både Lifecoaching og Businesscoaching, men fællesnævneren er, at dine fremskridt og forandringer vil være både målbare og mærkbare.

Businesscoaching

Vi coacher ledere og deres medarbejdere til at udnytte deres potentiale optimalt og opnå mere tilfredsstillede resultater. Som en af de få personer i landet er Erling Nørtoft ICC certificeret Businesscoach.

Vi kan coache dig til:

  • At blive en bedre leder
  • Skabe mere velvære og trivsel blandt personalet
  • Øge personlig effektivitet
  • Stressforebyggende
  • At fokucere på det der er vigtigt for dig
  • Udnytte tiden optimalt
  • At sætte handling bag dine ord og opnå dine mål
  • At realisere dine drømme
  • Motivere dig selv og andre
  • Øge kvaliteten af din feedback

Ovenstående er kun eksempler på hvad vi kan coache dig på, du definerer selv hvad du ønsker at blive coachet på, dvs. vi tilpasser coachingprogrammet dine behov og ønsker.

Vores coaching kan også bruges som et led i udviklingen og implementering af jeres omsorgspolitik, hvilket øger medarbejdertilfredsheden og effektiviteten, samt minimere sygefraværet. Her udover tilbyder vi udarbejdelse af trivselsundersøgelser og hjælp til at opnå et bedre psykisk arbejdsmiljø.

Hvorfor vælge Nørtoft?

Erling Nørtoft er kompetent, nærværende, tillidsskabende og rolig og arbejder ud fra værdierne ordentlighed og respekt. Dermed vil du fra starten føle dig tryg, hvilket er en forudsætning for at få det optimale ud af forløbet.

Erling Nørtoft har over 15 års erfaring som international certificeret Businesscoach ved ICC. Det betyder, at vores coaching bygger på stor erfaring og moderne, gennemprøvede coachingmetoder, som er underlagt høje internationale standarder. Det er din sikkerhed for, at du er i trygge og kyndige hænder.

Kontakt Erling Nørtoft på 22 98 77 28 for yderligere information og booking af coachsessioner.

 

Nørtoft Trivsel - Kastanievej 1, 5471 Søndersø - Telefon: 6591 7728 - Mobil: 2298 7728 - E-mail erling@noertoft-trivsel.dk